сряда, 6 юни 2012 г.

My sis

  Времето сякаш лети...
  24 май - балът на най-добрата ми приятелка, на моето неповторимо Муше и небиологична сестричка мина. Тя вече е на морето,далеч от мен, и ми липсва страшно много.Макар и да си говорим всеки ден по телефона, не е същото, защото знам, че е на 200 километра разстояние, а не до мен.Някак си разбирам, че след това лято вече нищо няма да е същото. Повечето ми приятели ще станат студенти, няма да ги виждам толкова често и най-лошото аз ще бъда от така наречените "абитуриенти" . Ще бъда от най-големите в училище. Странно като се има в предвид, че вътрешно се чувствам на не повече от десет и правя глупости като за пет годишна.
  Знам, че и лятото ще мине изключително бързо.Няма да го усетя. На есен за последен път ще отида на Първия си учебен ден. След това започват изпити ,балове ,матури , кандидатстване и надявам се София. Макар да има цяла календарна година го това време, то ще отлети и ще се чудя как мина толкова бързо. Все едно преди ден бях на тренировки и се запознах с едно момиче с къса кестенява коса, все едно снощи ядохме от нашите кексчета с въпроси. Ще ми липсва това време на лудории! Ще ми липсва и онова другото момиче, с което се къпехме във фонтаните и на галено наричах Лудост! Ще ми липсва и момчето с уникалния смях! Ще ми липсват и още много други хора, но нали това е живота- свършва един период ,за да започне друг-надявам се много по-хубав!
  P.S. Нека има емоции това лято!Обичам те,Муше!

1 коментар:

  1. Важно е да има емоции, Муше мое! Пък спокойно, има си нещо яко в това да си от най-големите в училище. И матурите не са толкова страшни, балът си е приказка... Страшното идва после, като в моя случай, когато ти си там, а аз тук и малкото минути по телефона не ми стигат, за да ти кажа колко много ми се иска да беше тук за всичките хубави емоции, а за лошите да си правим кексчета и да пием водка. Ама не! Нищо не е свършило. Аз винаги ще бъда тук, независимо къде точно съм, защото си те нося винаги в сърцето. А за теб всичко сега започва и не се съмнявай, че ще бъде адски хубаво. И ще си пишем километрични писма с марки и шарени пликове, за да ни е по-забавно! :)

    ОтговорИзтриване