понеделник, 13 януари 2014 г.

new life,old worries

          I feel sick of everybody аnd extremely tired of everything!I need new places,new people,more friendly and much more positive!
Заблудих се,че съм се запознала със страхотни хора,но за жалост - греда! Както обикновено всичко хубаво е само един миг!
Уча специалност в университета,която е изключително тежка!Нямам време да погледна приятелите и семейството си! А някакви нови лица само ми създават главоболия.
И най-странното е ,че единственото,което ме разсейва са чатовете с едно непознато момче... Знам, че щастието е мимолетно, нетрайно и трудно откриваемо,затова не мечтая за пълното щастие, а само за малко спокойствие и повече усмихнати моменти! Но защо винаги има хора, които развалят момента?! 
Имам нужда да кажа "довиждане" на всеки и всичко..да замина някъде далеч,отвъд всичко познато...да зарежа неприятностите,проблемите,намусените физиономии и да се почуствам себе си!
Късно вечерта е и мисля да си лягам,дано не забравя да си довърша поста,защото имам прекалено много емоции,които искам да излея!

Няма коментари:

Публикуване на коментар